Digital Surivival Company Logo wit

Application services

Goed functionerende business applicaties zijn de kroonjuwelen van onze opdrachtgevers. Wij beschikken over een uitgebreid pallet aan applicatie services om je bij te staan in het bereiken van de best mogelijke performance, modernisering van jouw applicaties of 24/7 beheer van jouw applicaties. Onze enterprise opdrachtgevers beschikken veelal over een mix van zelfbouw, off-the-shelve en best-of breed applicaties.  Wij zijn op ons best als we verantwoordelijkheid kunnen nemen in dit soort complexe applicatielandschappen en daarin de traditionele grenzen tussen infrastructuur, applicatie en business wegnemen. Als full stack digitale transformatie partner bouwen we nieuwe applicaties, beheren we applicaties 24/7 en moderniseren we jouw applicaties.

24/7 applicatie beheer

Applicatie modernisering

Software & quality engineering

Software architectuur

Are you ready?

Optimale bedrijdsapplicaties

Verbeter de efficiëntie en betrouwbaarheid van jouw bedrijfsapplicaties met onze uitgebreide application services. Bij Digital Survival Company begrijpen we dat het beheer van jouw aplicaties van cruciaal belang is voor het soepel functioneren van de organisatie. Daarom bieden wij een complete suite van applicatiebeheerdiensten, zodat jij je kan focussen op de core-business taken. Achter de schermen zorgen wij ervoor dat jouw applicaties altijd optimaal presteren 

 

WEB 20230829 DSC 62830 - Application Services
Application Services

Up-to-date en operationeel

Onze Survivor experts staan voor je klaar om jouw applicatie te monitoren, te onderhouden en bij te werken wanneer nodig. Wij nemen jouw zorgen uithanden, zodat jij je nooit meer bezig hoeft te houden met downtime, of prestatieproblemen. Of het nu gaat om het installeren van patches; het uitvoeren van upgrades; of het oplossen van technische problemen, Wij zorgen ervoor dat jouw applicaties altijd  up and running zijn.

Bedrijfstransformatie

Met onze application services kun je kosten besparen en risico’s minimaliseren. Dit terwijl je profiteert van verbeterde prestaties en betrouwbaarheid. Laat ons je helpen om het maximale uit jouw applicaties te halen, zodat je de concurentie altijd een stap voor kunt blijven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze application services jouw bedrijf kunnen transformeren.

WEB_20230829_DSC_62974

Meer weten over onze application services?

Scipio helpt je graag.

LINKEDIN sRGB 20221202 DSC ScipioMaas 42568 - Application Services

Scipio Maas- Principal Architect
scipio.maas@digitalsurvivalcompany.com

Meer informatie over

Public cloud services

Cloud native denken. Cloud native technologie. Cloud native uitdragen. Dat is waar wij voor staan. Onze team met cloud SME’s kan elke technische cloud uitdaging aan.

 

Data & analytics services

Data-driven worden begint met het definiëren van wat belangrijk is voor de business. Hierop volgt  het creëren van een datastrategie, het inrichting van data systemen en een cultuur opzetten die data omarmt.

Modern workplace services

Een moderne werkplek stelt jouw medewerkers in staat de maximale waarde uit hun werkdag te halen. Ons modern workplace concept is volledig cloud native en stimuleert samenwerking. 

IMG_0421
Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online