Digital Surivival Company Logo wit

Public Cloud Services

Cloud native denken. Cloud native oplossen. Cloud native uitdragen. Dat is waar wij voor staan. Ons team met cloud SME’s kan elke technische cloud uitdaging aan en zoekt altijd naar de manier om de kracht van Public Cloud zoveel mogelijk te benutten. Ons centrale uitgangspunt is altijd de business van onze opdrachtgevers, met de waardeketens als ijkpunt. We combineren daarbij diepgaande cloud expertise met onze domein kennis in domeinen als retail, openbaar vervoer, zorg en automotive. 

google icon - Cloud Services

4.9

Expert in cloud native technologie en data gedreven oplossingen

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact met ons op om te kijken hoe we jouw kunnen helpen.

We staan opdrachtgevers bij in elke fase van de cloud journey en we zijn in staat zowel het technische deel als het organisatorische deel te begeleiden. Vanaf de start van Digital Survival Company hebben we sterk ingezet op kennis en ervaring opdoen van de twee meest toonaangevende cloud platformen ter wereld. Microsoft Azure vanwege zijn hoge betrouwbaarheid, toegankelijke functionaliteit, data/AI mogelijkheden en uitstekende integratie met de M365 werkplek. AWS vanwege de oneindige technische mogelijkheden, hoge flexibiliteit en veelzijdigheid.

 

 

We beschikken over bewezen methodieken, doordachte blauwdrukken en waardevolle best practices. Om maximaal resultaat te bereiken, combineren we de sterke punten van beide cloud platformen binnen onze cloud gereedschapskist. Onze cloud SME’s blijven op de hoogte van de nieuwste innovaties en services binnen zowel Azure als AWS om de best mogelijke oplossingen te garanderen en organisaties verder te ontwikkelen. We adviseren ook proactief over wat te gebruiken, waarom het te gebruiken en wanneer het te gebruiken. 

icon

Cloud strategy & roadmap

icon

Cloud Automation

icon

Capacity & Costs

icon

24/7
Cloud Ops

icon

Cloud Migrations

Kunnen wij jouw organisatie helpen?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op. 

Persoonlijk contact? Stuur Steven een e-mail.

Steven Klompenhouwer – Co-owner / CEO
steven@digitalsurvivalcopany.com

microsoft gold partner logo
aws consulting partner logo

Meer informatie over

Application Services

Wij beschikken over een uitgebreid pallet aan applicatie services om je bij te staan bij het bereiken van de best mogelijke performance, modernizering van jouw applicaties of 24/7 beheer van jouw applicaties.

Data & Analytics Services

Data-driven worden begint met het definiëren van wat belangrijk is voor de business en vervolgens creëren van een datastrategie, inrichting van data systemen en een cultuur die data omarmt.

Modern Workplace Services

Een moderne werkplek stelt jouw medewerkers in staat de maximale waarde uit hun werkdag te halen. Ons modern workplace concept is volledig cloud native en stimuleert collaboration.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online