Digital Surivival Company Logo wit

Wij zijn Digital Survivors!

In 2018 is Digital Survival Company opgericht in een klein kantoor in een pittoresk dorp tussen Amsterdam en Utrecht. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot hét alternatief voor de gevestigde orde in de domeinen Public Cloud, Applicatie innovatie, Data en Modern Workplace. Er is geen vergelijkbare scale-up in de Nederlandse markt actief. 

4.9

Expert in cloud native technologie en data gedreven oplossingen

Cloud native in elke vezel van ons bestaan

Wil je eerst even kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Startup mentaliteit
Enterprise kwaliteit

We zijn geboren in de cloud, denken groot, beginnen klein, bewegen snel en passen ons razendsnel aan een klantcontext aan. We gebruiken daarbij de volledige potentie van Public Cloud en data gedreven oplossingen en doen dat op een secure-by-design manier en vanuit een DevOps aanpak. 

 

Onze opdrachtgevers zijn aansprekende enterprise organisaties in retail, openbaar vervoer, transport, zorg, automotive en overheid. We helpen ze overleven in dit uitdagende digitale tijdperk en begeleiden ze in de evolutie van hun mission critical business waardeketens. 

Digital Survival Company 5 - Over
Digital Survival Company 4 - Over

Cloud born & Cloud native

Wij worden gezien als gids om los te komen van legacy en maatwerk en daadwerkelijk te slagen met cloud native technologie. Ook begeleiden we organisaties in de cultuuromslag die hoort bij cloud native.

Ons hechte team van Survivors beschikt over expert kennis van onder meer Azure, AWS, Windows, Linux, Kubernetes/K8S, Sentinel, Openshift, M365, ketenmonitoring en integratie. Tevens beschikken wij over een uitgebreid pallet aan diepgaande best practices, cloud native methodieken en next generation architectuur concepten paraat. Ons team is een fantastische mix van individuen die binnen onze organisatie helemaal zichzelf kunnen zijn. Ons team vormt hierdoor een eenheid, een Digital Family.

Onze Digital Family

Ons hechte team met gedreven cloud native vakspecialisten

Voel je thuis in ons fijne kantoor

Creatieve werkplek voor cloud native ideeën en oplossingen. 
Je écht thuis voelen terwijl je samenwerkt aan gave projecten.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online