Digital Surivival Company Logo wit

Data & Analytics

Data-driven worden begint met het definiëren van wat echt belangrijk is voor de business – op korte en lange termijn – en vervolgens het creëren van een datastrategie, inrichting van cloud native data systemen en een cultuur die de kracht van data omarmt.

google icon - Data Services

4.9

Expert in cloud native technologie en data gedreven oplossingen

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact met ons op om te kijken hoe we jouw kunnen helpen.

Wij begeleiden organisaties bij het creëren van een datastrategie, het inrichten van intelligente cloud native data platformen, het ontwerpen van inzicht volle dashboards en het concreet toepassen van AI om voorspelbaardere te worden. Van het stroomlijnen van complexe supply chains in de retail, het structuren van data voor beter onderzoek in de zorg tot het verbeteren van het openbaar vervoer: data is de sleutel tot een betere toekomst voor onze opdrachtgevers.

icon

Data factory as a service

icon

Intelligente Data & AI platformen

icon

Data/AI engineering

icon

Data visualisatie

Kunnen wij jouw organisatie helpen?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op. 

Persoonlijk contact? Stuur Steven een e-mail.

Steven Klompenhouwer – Co-owner / CEO
steven@digitalsurvivalcopany.com

microsoft gold partner logo
aws consulting partner logo

Meer informatie over

Public Cloud Services

Cloud native denken. Cloud native technologie. Cloud native uitdragen. Dat is waar wij voor staan. Onze team met cloud SME’s kan elke technische cloud uitdaging aan.

Application Services

Wij beschikken over een uitgebreid pallet aan applicatie services om je bij te staan bij het bereiken van de best mogelijke performance, modernizering van jouw applicaties of 24/7 beheer van jouw applicaties.

Modern Workplace

Een moderne werkplek stelt jouw medewerkers in staat de maximale waarde uit hun werkdag te halen. Ons modern workplace concept is volledig cloud native en stimuleert collaboration.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online