Digital Surivival Company Logo wit

We are the Digital Survivors

In 2018 is Digital Survival Company opgericht in een klein schuurtje in een pittoresk dorp tussen Amsterdam en Utrecht. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot hét alternatief voor de gevestigde orde in de domeinen public cloud, applications, data, security en modern workplace. Er is geen vergelijkbare scale-up in de Nederlandse markt actief.  

Startup mentaliteit
Enterprise kwaliteit

We zijn geboren in de cloud, denken groot, beginnen klein en passen ons razendsnel aan een klantcontext aan. We gebruiken daarbij de volledige potentie van public cloud en data gedreven oplossingen. We doen dat op een secure-by-design manier en vanuit een DevOps aanpak. 

 

Onze opdrachtgevers zijn aansprekende enterprise organisaties in retail, openbaar vervoer, transport, zorg, automotive en overheid. We helpen ze overleven in dit uitdagende digitale tijdperk en begeleiden ze in de evolutie van hun mission critical business waardeketens. 

WEB 20230829 DSC 62728 - Over
WEB 20230829 DSC 63694 - Over

Cloud born & cloud native

Wij worden gezien als gids om los te komen van legacy om daadwerkelijk te slagen met cloud native technologie. Ook begeleiden we organisaties in de cultuuromslag die hoort bij cloud native. Ons hechte team van Survivors beschikt over expert kennis van onder meer Azure, AWS, Windows, Linux, Kubernetes/K8S, Sentinel, Openshift, M365, ketenmonitoring en integratie. Tevens beschikken wij over een uitgebreid pallet aan diepgaande best practices, cloud native methodieken en hebben we next generation architectuur concepten paraat. Ons team omvat een fantastische mix van individuen die binnen onze organisatie helemaal zichzelf kunnen zijn. Ons team vormt hierdoor een eenheid, een Digital Family.

Over het team

Voel je thuis in ons fijne kantoor

Creatieve werkplek voor cloud native ideeën en oplossingen. 

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online