Digital Surivival Company Logo wit

Modern Workplace

In de hybride wereld van vandaag is een moderne werkplek niet meer weg te denken uit de huidige organisatie. Met ons DIGITAL365 werkplek concept zorgen wij binnen jouw organisatie voor de optimale balans tussen innovatieve, veilige cloud native technologie; collaboratie en gebruiksvriendelijkheid en klant intieme werkplek beheerservices.

google icon - Modern Workplace

4.9

Expert in cloud native technologie en data gedreven oplossingen

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact met ons op om te kijken hoe we jouw kunnen helpen.

Binnen het werkplek domein hebben wij ook de kracht van Microsoft Cloud technologie volledig omarmt. Ons moderne werkplek concept DIGITAL365 maakt gebruik van de innovatiekracht die de Microsoft365 suite brengt en onderscheidt zich door de goed ontwikkelde; altijd up-to-date bouwblokken; verregaand gebruik van self-service en automation en een uiterst makkelijke toegang tot jouw applicaties en data. Security is een essentieel onderdeel van het werkplek fundament.

icon

Moderne werkplek visie workshop

icon

Moderne werkplek concept: DIGITAL365

icon

24/7 werkplekbeheer

icon

24/7 Mobile Device Management

Kunnen wij jouw organisatie helpen?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op. 

Persoonlijk contact? Stuur Steven een e-mail.

Steven Klompenhouwer – Co-owner / CEO
steven@digitalsurvivalcopany.com

microsoft gold partner logo
aws consulting partner logo

Meer informatie over

Public Cloud Services

Cloud native denken. Cloud native technologie. Cloud native uitdragen. Dat is waar wij voor staan. Onze team met cloud SME’s kan elke technische cloud uitdaging aan.

Application Services

Wij beschikken over een uitgebreid pallet aan applicatie services om je bij te staan bij het bereiken van de best mogelijke performance, modernizering van jouw applicaties of 24/7 beheer van jouw applicaties.

Data & Analytics Services

Data-driven worden begint met het definiëren van wat belangrijk is voor de business en vervolgens creëren van een datastrategie, inrichting van data systemen en een cultuur die data omarmt.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online