Digital Surivival Company Logo wit

Public cloud services

We beschikken over bewezen methodieken, doordachte blauwdrukken en waardevolle best practices. Om maximaal resultaat te bereiken, combineren we de sterke punten van beide cloud platformen binnen onze cloud gereedschapskist. Onze cloud SME’s blijven op de hoogte van de nieuwste innovaties en services binnen zowel Azure als AWS om de best mogelijke oplossingen te garanderen en organisaties verder te ontwikkelen. Daarnaast adviseren we proactief over wat te gebruiken, waarom het te gebruiken en wanneer het te gebruiken. 

Cloud strategy & roadmap

Cloud automation

Capacity & costs

24/7
cloud Ops

Cloud migrations

Are you ready?

1 - Cloud Services

Microsoft Solutions Partner

We staan opdrachtgevers bij in elke fase van de cloud journey en we zijn in staat zowel het technische deel als het organisatorische deel te begeleiden. Vanaf de start van Digital Survival Company hebben we sterk ingezet op kennis en ervaring opdoen van de twee meest toonaangevende cloud platformen ter wereld. hoge flexibiliteit en veelzijdigheid. Microsoft Azure vanwege zijn hoge betrouwbaarheid, toegankelijke functionaliteit, data/AI mogelijkheden en uitstekende integratie met de M365 werkplek. AWS vanwege de oneindige technische mogelijkheden, hoge flexibiliteit en veelzijdigheid.

 

AWS Advanced Partner

Digital Survival Company is Advanced Partner bij Amazon Web Services en daarmee krijg jij als klant toegang tot een uitgebreide suite van cloudoplossingen die schaalbaarheid, flexibiliteit en innovatie stimuleren. AWS biedt een breed scala aan diensten, waaronder computing, opslag, databases, machine learning en meer. Of je nu een start-up bent die snel wil groeien of een gevestigde onderneming die wil innoveren, AWS biedt de tools en resources om jouw doelen te bereiken.

2 - Cloud Services
2
Contact Rusmir
Geïnteresseerd in de public cloud? Rusmir helpt je graag!

Rusmir Toric – Customer Operations Manager
rusmir.toric@digitalsurvivalcompany.com

Multi cloud

Wij begrijpen dat organisaties steeds vaker kijken naar een multi cloud oplossing. Digital Survival Company kijkt per organisatie naar de beste cloud services, waarbij zowel Azure als AWS prima naast elkaar kunnen fungeren waardoor jij als organisatie het beste haalt uit beide werelden.

Meer informatie over

Application services

Wij beschikken over een uitgebreid pallet aan applicatie services om je bij te staan bij het bereiken van de best mogelijke performance, modernizering van jouw applicaties of 24/7 beheer van jouw applicaties.

Data & analytics services

Data-driven worden begint met het definiëren van wat belangrijk is voor de business. Hierop volgt  het creëren van een datastrategie, het inrichting van data systemen en een cultuur opzetten die data omarmt

Modern workplace service

Een moderne werkplek stelt jouw medewerkers in staat de maximale waarde uit hun werkdag te halen. Ons modern workplace concept is volledig cloud native en stimuleert samenwerking.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online