Digital Surivival Company Logo wit

Modern workplace

In de hybride wereld van vandaag is een moderne werkplek niet meer weg te denken. Met ons DIGITAL365 werkplek concept zorgen wij binnen jouw organisatie voor de optimale balans tussen innovatie, collaboration en veiligheid. Daarnaast hebben wij op de tweede verdieping van ons kantoor in Nieuwegein een volledige servicedesk waarbij wij voor diverse klanten eerste-, tweede- en derdelijns support bieden. 

Moderne werkplek visie workshop

24/7 mobile device management

Moderne werkplek concept: DIGITAL365

24/7 werkplekbeheer

Are you ready?

Modern workplace concept

Bij Digital Survival Company gaan we een stap verder in het werkplekdomein door de kracht van Microsoft cloud-technologie volledig te omarmen. Ons revolutionaire moderne werkplekconcept, DIGITAL365, is doordrenkt met de innovatiekracht van de Microsoft 365 suite. Wat DIGITAL365 echt onderscheidt zijn de zorgvuldig ontwikkelde, altijd up-to-date bouwblokken; een diepgaand gebruik van self-service en automation; en een ongekend gemakkelijke toegang tot jouw applicaties en data.

 

moderne werkplek
2

Secure by design

Wij begrijpen dat security een essentieel onderdeel is van het fundament van jouw werkplek. Daarom hebben we bij DIGITAL365 aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie en security. Ons werkplekconcept is ontworpen met state-of-the-art beveiligingsmaatregelen, zodat je met een gerust hart kunt werken. Dit allemaal met de gedachte dat jouw werkplek secure by design is.

CSP Tier 1

Digital Survival Company is trotse Cloud Service Provider (CSP) Tier 1. Dit betekent dat wij al jouw subscripties en licenties voordeliger en rechtstreeks bij Microsoft kunnen aanschaffen. Hierdoor profiteer je van een complete dienstverlening waarbij er bij incidenten direct geschakeld kan worden met Mircosoft specialisten.

IMG_0421

Meer weten over onze modern workplace?

Merav helpt je graag!

LINKEDIN sRGB 20230706 DSC MerarVanDam 58932 - Modern Workplace

Merav van Dam –  Commercieel Manager
merav.van.dam@digitalsurvivalcompany.com

Meer informatie over

Public cloud services

Cloud native denken. Cloud native technologie. Cloud native uitdragen. Dat is waar wij voor staan. Onze team met cloud SME’s kan elke technische cloud uitdaging aan.

Application services

Wij beschikken over een uitgebreid pallet aan applicatie services om je bij te staan bij het bereiken van de best mogelijke performance, modernizering van jouw applicaties of 24/7 beheer van jouw applicaties.

Data & analytics services

Data-driven worden begint met het definiëren van wat belangrijk is voor de business. Hierop volgt  het creëren van een datastrategie, het inrichting van data systemen en een cultuur opzetten die data omarmt.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online