Digital Surivival Company Logo wit

De nieuwe moderne werkplek voor PLUS

Introductie

PLUS is een toonaangevende Nederlandse supermarktketen met Ruim 550 supermarkten, een vernieuwd distributienetwerk en een servicekantoor in Utrecht. Ze streven ernaar om hun operationele efficiëntie te verbeteren en hun medewerkers een geïntegreerde werkplekervaring te bieden.

Na een succesvolle afronding van een eerdere samenwerking tussen PLUS en Digital Survival Company, groeide het vertrouwen voor een vervolg. In deze fase stond PLUS voor een nieuwe uitdaging: het integreren van verschillende werkplekken voor het servicekantoor, de winkels en de distributiecentra tot één geïntegreerd werkplekconcept.

Over het project

Het nieuwe werkplekconcept moest digitaal samenwerken ondersteunen in een veilige omgeving, modern en actueel zijn en voorzien zijn van een standaard inrichting. Bovendien was het belangrijk dat het concept kostenvoordelen opleverde, beter beheersbaar was en automatische updates bood en zo de efficiëntie van de operaties verhoogde. Met dit doel voor ogen heeft PLUS opnieuw de expertise van Digital Survival Company ingeschakeld.

 

Aan Digital Survival Company de opdracht om de nieuwe digitale werkplek voor PLUS te realiseren. De oplossing omvatte het ontwerp en de implementatie van een geïntegreerde digitale werkplek die voldoet aan de technische, functionele en beveiligingseisen van PLUS. Daarvoor zijn verschillende systemen en processen samengevoegd tot één naadloze digitale omgeving voor zowel vaste als mobiele apparaten.

 

Resultaten op een rijtje

De implementatie omvatte een gestructureerde aanpak waarbij Digital Survival Company nauw samen heeft gewerkt met PLUS om de gewenste resultaten te behalen. Het team van Digital Survival Company heeft het ontwerp omgezet in een volledig operationele digitale werkplek en daarbij rekening gehouden met de vereisten van PLUS Retail Architectuur en Security.   De implementatie van de nieuwe digitale werkplek heeft PLUS belangrijke voordelen gebracht, waaronder een verhoogde samenwerking en verbeterde communicatie tussen verschillende afdelingen. Daarnaast biedt de implementatie een verbeterde toegang tot informatie en applicaties, versterkte beveiliging, en een verbeterde operationele efficiëntie dankzij een geïntegreerde en gestroomlijnde werkplekomgeving.  

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Jouw digitale partner

Als voorloper in cloud-native IT-dienstverlening hebben wij een breed scala aan services die specifiek zijn ontworpen om de uitdagingen van de moderne digitale omgeving aan te pakken.

Het DIGITAL365 concept van Digital Survival Company transformeert de manier waarop jij en je team samenwerken, communiceren en opereren. We voorzien in geavanceerde tools en oplossingen om een naadloze, flexibele en efficiënte werkomgeving te creëren die past bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Secure by design staat bij ons voorop en met onze toegewijde SOC/SIEM oplossing bieden we een robuust en proactief raamwerk om jouw digitale activa te beschermen. Of het nu gaat om gegevensbeveiliging of netwerkbeveiliging, wij zorgen voor een waterdichte beveiligingsinfrastructuur.

Dit alles doen wij cloud native, wat ervoor zorgt dat organisaties kunnen profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud. We ontwerpen, implementeren en beheren cloudoplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online