Digital Surivival Company Logo wit

Modern Workplace Migratie & Beheer

Introductie

Maak kennis met Product-League, dé pionier op het gebied van low-code ontwikkeling met een specialisatie in het creëren van op maat gemaakte applicaties via het krachtige OutSystems-platform. Met +100 developers in zowel Nederland als Portugal zijn zij marktleider op het gebied van Outsystems. Als innovatieve speler in de wereld van technologie en digitalisering hebben zij zich toegelegd op het vereenvoudigen en versnellen van softwareontwikkeling.

Bij Product-League omarmen ze de revolutie van low-code ontwikkeling met OutSystems, waardoor ze in staat zijn om op maat gemaakte applicaties te leveren die naadloos aansluiten op de unieke behoeften van haar klanten. Of het nu gaat om het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, het optimaliseren van klantinteracties of het innoveren van interne systemen.

Bij Product-League geloven ze in de kracht van maatwerk, en met hun low-code benadering maken we innovatie toegankelijk.

Over het project

Product League zocht een partner voor het leveren van een hoogwaardige Modern workplace oplossing en het werkplekbeheer. Tevens is vorig jaar een onderneming geacquireerd en moesten de betreffende medewerkers worden geïntegreerd.

 

In deze migratie leggen we de nadruk op een op maat gemaakte aanpak, waarbij we de specifieke behoeften en doelstellingen van Product-League centraal stellen. Met geavanceerde tools en strategieën zorgen we ervoor dat de overgang naar de moderne werkplek soepel verloopt, zonder verstoring van de dagelijkse bedrijfsvoering.

 

De Modern Workplace-service bij Digital Survival Company biedt niet alleen technologische oplossingen, maar omvat ook een holistische benadering van verandering in cultuur en werkwijzen. We werken nauw samen met het team van Product-League om ervoor te zorgen dat medewerkers comfortabel en effectief kunnen werken in de vernieuwde digitale omgeving.

Resultaten op een rijtje

  • Binnen de tijd en het gestelde budget zijn de medewerkers succesvol gemigreerd
  • Data gemigreerd wat veel voordelen heeft gebracht in de inrichting van Teams
  • De gebruikers konden blijven doorwerken zonder enige hinder

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Jouw digitale partner

Als voorloper in cloud-native IT-dienstverlening hebben wij een breed scala aan services die specifiek zijn ontworpen om de uitdagingen van de moderne digitale omgeving aan te pakken.

Het DIGITAL365 concept van Digital Survival Company transformeert de manier waarop jij en je team samenwerken, communiceren en opereren. We voorzien in geavanceerde tools en oplossingen om een naadloze, flexibele en efficiënte werkomgeving te creëren die past bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Secure by design staat bij ons voorop en met onze toegewijde SOC/SIEM oplossing bieden we een robuust en proactief raamwerk om jouw digitale activa te beschermen. Of het nu gaat om gegevensbeveiliging of netwerkbeveiliging, wij zorgen voor een waterdichte beveiligingsinfrastructuur.

Dit alles doen wij cloud native, wat ervoor zorgt dat organisaties kunnen profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud. We ontwerpen, implementeren en beheren cloudoplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online