Digital Surivival Company Logo wit

Modern Workplace – De moderne werkplek voor Maandag®

Introductie

Maandag® is een vooraanstaande organisatie die zich toelegt op het leveren van hoogwaardige diensten met behulp van moderne digitale technologieën. Ze hebben Digital Survival Company ingeschakeld om hun nieuwe Microsoft modern workplace te implementeren en een effectief adoptieproces uit te voeren.

Over het project

Maandag® stond voor de uitdaging om een nieuwe digitale werkplek te implementeren die zou voldoen aan de behoeften van hun groeiende organisatie. Ze wilden een geavanceerde werkplek creëren die niet alleen efficiëntie en veiligheid bood, maar ook de samenwerking en communicatie tussen verschillende afdelingen verbeterde. Het ontbreken van een gestandaardiseerde werkplek en duidelijke procedures bemoeilijkte de onboarding van nieuwe medewerkers en de operationele efficiëntie.

 

Digital Survival Company heeft een “green field” nieuwe werkplek opgezet voor Maandag®, waarbij de focus lag op automation, standaardisatie en security policies. Door een nauwe samenwerking met de specialisten en gebruikers van Maandag®, is de werkplek geconfigureerd en getest volgens het overeengekomen High Level Design. Vervolgens is een migratiestrategie ontwikkeld en uitgevoerd, gevolgd door de uitrol van de werkplek per gebruikersgroep.

 

 

 

Resultaten op een rijtje

De implementatie van de nieuwe digitale werkplek heeft voor Maandag® belangrijke voordelen opgeleverd. De samenwerking tussen verschillende afdelingen is verbeterd dankzij een gestandaardiseerde werkplekomgeving en duidelijke richtlijnen voor digitaal (samen)werken. Dit heeft geresulteerd in een efficiëntere werkomgeving. Bovendien is de veiligheid en overzichtelijkheid verhoogd door goede security policies en een doordachte informatiearchitectuur.   De adoptie van de Modern Workplace brengt blijvende verandering binnen Maandag® teweeg, waardoor medewerkers efficiënter en flexibeler kunnen werken.      

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Jouw digitale partner

Als voorloper in cloud-native IT-dienstverlening hebben wij een breed scala aan services die specifiek zijn ontworpen om de uitdagingen van de moderne digitale omgeving aan te pakken.

Het DIGITAL365 concept van Digital Survival Company transformeert de manier waarop jij en je team samenwerken, communiceren en opereren. We voorzien in geavanceerde tools en oplossingen om een naadloze, flexibele en efficiënte werkomgeving te creëren die past bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Secure by design staat bij ons voorop en met onze toegewijde SOC/SIEM oplossing bieden we een robuust en proactief raamwerk om jouw digitale activa te beschermen. Of het nu gaat om gegevensbeveiliging of netwerkbeveiliging, wij zorgen voor een waterdichte beveiligingsinfrastructuur.

Dit alles doen wij cloud native, wat ervoor zorgt dat organisaties kunnen profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud. We ontwerpen, implementeren en beheren cloudoplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online