Digital Surivival Company Logo wit

Migratie van de Azure Identity stack

Introductie

anDREa Consortium staat voor accessible network Digital Research Environment for all. Het consortium van de universitaire ziekenhuizen Radboud UMC, Utrecht UMC en Erasmus UMC om een (software)product, de Digital Research Environment (DRE), op de markt gebracht. AnDREa wil dit platform breder promoten zodat het zo veel mogelijk ingezet wordt door andere organisaties die te maken hebben met digital research en datamanagement in de healthcare.

Over het project

Het anDREa consortium is een collaboratie tussen de universiteiten Radboud UMC Nijmegen, Erasmus MC Rotterdam en UMC Utrecht. Digital Survival Company heeft het complete Identity en Access platform van UMC naar anDREa gemigreerd. Dit is mogelijk gemaakt door het migreren van de Azure Subscription en alle resources naar de nieuwe Azure AD-tenant. Hierbij ook rekening houdend met de migratie van de RBAC rollen en permissies. De Azure Virtual Machines (Windows en Linux) zijn gemigreerd van de Radboud UMC Active Directory Domain Services (ADDS) naar de anDREa Azure Active Directory Domain Services (AADDS). Tijdens deze migratie zijn ook meteen grote delen van de technical debt aangepakt. Door onze migratie approach en cloud native kennis is dit project in zeer korte tijd succesvol afgeleverd.

 

 

Resultaten op een rijtje

  • Project onder hoge tijdsdruk geleverd on time/on budget.
  • Migratie van subscriptions naar een nieuwe Azure AD Tenant (incl. RBAC en rollen).
  • Migratie van alle gebruikers naar de nieuwe Azure AD tenant.
  • Migratie van alle Virtual Machines (Windows & Linux) naar AADDS.
  • Migratie van Azure Keyvaults en Managed Identities.
   

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Jouw digitale partner

Als voorloper in cloud-native IT-dienstverlening hebben wij een breed scala aan services die specifiek zijn ontworpen om de uitdagingen van de moderne digitale omgeving aan te pakken.

Het DIGITAL365 concept van Digital Survival Company transformeert de manier waarop jij en je team samenwerken, communiceren en opereren. We voorzien in geavanceerde tools en oplossingen om een naadloze, flexibele en efficiënte werkomgeving te creëren die past bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Secure by design staat bij ons voorop en met onze toegewijde SOC/SIEM oplossing bieden we een robuust en proactief raamwerk om jouw digitale activa te beschermen. Of het nu gaat om gegevensbeveiliging of netwerkbeveiliging, wij zorgen voor een waterdichte beveiligingsinfrastructuur.

Dit alles doen wij cloud native, wat ervoor zorgt dat organisaties kunnen profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud. We ontwerpen, implementeren en beheren cloudoplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online