Digital Surivival Company Logo wit

De cloudtransformatie van OutSmart met AWS

Introductie

In 2011 ondernam OutSmart de gedurfde stap om een eigen platform te ontwikkelen voor digitale werkbonnen zodat bedrijven definitief afscheid kunnen nemen van de papieren variant. Sinds de lancering van de eerste versie in 2012 heeft de digitale werkbon applicatie zich ontwikkeld tot een onmisbare tool voor bedrijven met buitendiensten wereldwijd.

De groei van zowel het succesvolle SaaS-product als het bedrijf vroeg om een nieuwe, state-of-the-art public cloud infrastructuur. OutSmart zocht naar een partner die niet alleen de nodige vakinhoudelijke expertise inbracht, maar ook de visie en snelheid had om te voldoen aan de toekomstige behoeften.

Over het project

Met de wens voor die nieuwe cloud infrastructuur begon de zoektocht van OutSmart naar de juiste partner. Digital Survival Company kwam naar voren als dé ideale partner voor de toekomst. Te midden van lopende projecten begon de reis om de bestaande infrastructuur te vervangen. Na een succesvolle initiële fase zette wij ons in voor de realisatie van een geheel nieuwe Cloud omgeving en de naadloze migratie daarnaartoe. AWS werd aanbevolen als het ideale Cloud platform, gebaseerd op de gestelde eisen zoals schaalbaarheid en wendbaarheid.
 
We deelden een duidelijke visie over hoe cloud services de waardeketen van OutSmart zouden versterken. Deze services werden geleverd vanuit een DevOps werkwijze door een multidisciplinair team (MDT), waardoor OutSmart volledig werd ontzorgd en zich kon richten op hun core business. Het MDT hield voortdurend toezicht op de beschikbaarheid, veiligheid, integriteit, capaciteit en prestaties van het platform, waardoor OutSmart kon profiteren van een optimale werking.

Resultaten op een rijtje

De dienstverlening voor OutSmart vereiste diepgaande gecombineerde kennis van AWS en aanverwante services. Het volledige migratieproces was gericht op snelle ontwikkeling, waarde creatie, snel herstel bij incidenten en het beheerst doorvoeren van wijzigingen. Alle processen werden bewaakt door de expert Survivors met de juiste vaardigheden en mindset. Bovendien hebben we een landingzone gebouwd, diverse RDS-databases gebouwd en gemigreerd, en een klant monitoring dashboard gecreëerd. Deze toevoegingen hebben de mogelijkheden van OutSmart uitgebreid en hun operationele efficiëntie verbeterd. Daarnaast voeren we regelmatig changes uit, waardoor de omgeving steeds groter, professioneler en veiliger wordt. De succesvolle Cloud migratie werd geleid door een duidelijke visie, de juiste kennis, expertise en effectieve communicatie. Digital Survival Company blijft nu de nieuwe AWS Cloud infrastructuur beheren om OutSmart volledig te ontzorgen. Beide partijen kijken terug op een positieve en geslaagde samenwerking. Wij zijn ready voor de next steps in deze cloud journey

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Jouw digitale partner

Als voorloper in cloud-native IT-dienstverlening hebben wij een breed scala aan services die specifiek zijn ontworpen om de uitdagingen van de moderne digitale omgeving aan te pakken.

Het DIGITAL365 concept van Digital Survival Company transformeert de manier waarop jij en je team samenwerken, communiceren en opereren. We voorzien in geavanceerde tools en oplossingen om een naadloze, flexibele en efficiënte werkomgeving te creëren die past bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Secure by design staat bij ons voorop en met onze toegewijde SOC/SIEM oplossing bieden we een robuust en proactief raamwerk om jouw digitale activa te beschermen. Of het nu gaat om gegevensbeveiliging of netwerkbeveiliging, wij zorgen voor een waterdichte beveiligingsinfrastructuur.

Dit alles doen wij cloud native, wat ervoor zorgt dat organisaties kunnen profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud. We ontwerpen, implementeren en beheren cloudoplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online