Digital Surivival Company Logo wit

Datagedreven werken met Azure Data Factory

Introductie

HTM is het openbaar vervoerbedrijf van én voor de Haagse regio. HTM is hecht verankerd in de Haagse samenleving en is met haar trams, light-railvoertuigen en bussen een herkenbaar en vertrouwd gezicht in de regio. Met ruim 2.000 medewerkers verzorgt HTM een belangrijk deel van het collectieve personenvervoer over de rails en over de weg in Den Haag en in de regio.

Over het project

Binnen HTM groeide het besef dat data en met name de correlatie en analyse hiervan van essentieel belang is voor het verder ontwikkelen van het vervoersbedrijf. Deze ambitie uitte zich onder meer in de toekomstige HTM speerpunten “Digitaal, Data en Analyse”. De ingezette strategie vroeg om een cloud native data omgeving die schaalbaar is; verschillende type data aan kan en op eenvoudige wijze bronnen kan ontsluiten voor zowel strategische analyse als dagelijkse operatie be-en bijsturing van trams, light-railvoerrtuigen en bussen worden gebruikt.

 

Digital Survival Company heeft als preferred cloud en data partner een cloud based data hub voor HTM gerealiseerd op basis van cloud native Azure data technologie. Uiteraard is ook deze omgeving ondergebracht in de door Digital Survival Company voor HTM ontworpen en gebouwde Azure Landingzone.

 

Resultaten op een rijtje

  • Een State-of-the-art data hub omgeving op basis van cloud native Azure technologie.
  • Expert ondersteuning op Azure data kennisgebieden als Azure Data factory, Data Lake, HDinsight en PowerBi.
  • Expert ondersteuning op onder meer ETL, Jupyter notebooks.
  • Managed data services (devops) vanuit ons multidisciplinaire Cloud Platform team.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Jouw digitale partner

Als voorloper in cloud-native IT-dienstverlening hebben wij een breed scala aan services die specifiek zijn ontworpen om de uitdagingen van de moderne digitale omgeving aan te pakken.

Het DIGITAL365 concept van Digital Survival Company transformeert de manier waarop jij en je team samenwerken, communiceren en opereren. We voorzien in geavanceerde tools en oplossingen om een naadloze, flexibele en efficiënte werkomgeving te creëren die past bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Secure by design staat bij ons voorop en met onze toegewijde SOC/SIEM oplossing bieden we een robuust en proactief raamwerk om jouw digitale activa te beschermen. Of het nu gaat om gegevensbeveiliging of netwerkbeveiliging, wij zorgen voor een waterdichte beveiligingsinfrastructuur.

Dit alles doen wij cloud native, wat ervoor zorgt dat organisaties kunnen profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud. We ontwerpen, implementeren en beheren cloudoplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online