Digital Surivival Company Logo wit

Cloud native samenwerken in een DevOps team

Introductie

Jifeline Remote Diagnostics is een snel groeiend bedrijf met een uniek concept dat de automotive branche momenteel disrupt. Jifeline biedt de automotive aftermarket namelijk een volledig nieuwe manier om diagnoses uit te kunnen voeren op afstand. Dealer- en garagebedrijven wereldwijd worden ontzorgd met deze innovatieve oplossing bij het programmeren en coderen van voertuigelektronica. Jifeline ondersteunt daarbij wereldwijd garagewerkplaatsen bij diagnose van complexe storingen in bijna alle automerken. Via de Jifeline remote diagnose interface wordt op afstand via cloud native technologie verbinding gemaakt met een auto die de werkplaats niet hoeft te verlaten.

Over het project

Jifeline staat op het punt om haar dienstverlening te expanderen in meerdere regio’s wereldwijd. Om meer focus te houden op de ontwikkeling van Jifeline software en deze hoog beschikbaar en beter schaalbaar te maken, is Jifeline op zoek gegaan naar een AWS cloud native partner die op basis van een DevOps werkwijze aansluit bij het development team van Jifeline.

 

Digital Survival Company heeft eerst de complexe AWS omgeving gestroomlijnd aan de hand van ons cloud framework en gezorgd voor kosten optimalisaties. Daarna hebben wij de 24/7 resultaatverantwoording overgenomen als DevOps partner voor het cloud ops gedeelte. Beide teams van zowel Jifeline als Digital Survival Company werken als één team samen bij het dagelijks releasen van software. Daarnaast geven wij regelmatige cloud native workshops aan de ontwikkelteams van Jifeline om steeds meer en beter gebruik te kunnen maken van AWS cloud native oplossingen. 

Resultaten op een rijtje

  • Beter benutten van cloud native kracht.
  • Sneller en vaker kunnen releasen door hechte DevOps way of working.
  • Meer focus op haar core business c.q. producten.
  • Hogere beschikbaarheid en meer wendbaarheid in de cloud oplossing.
  • Structuele verlaging van de cloud kosten.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Jouw digitale partner

Als voorloper in cloud-native IT-dienstverlening hebben wij een breed scala aan services die specifiek zijn ontworpen om de uitdagingen van de moderne digitale omgeving aan te pakken.

Het DIGITAL365 concept van Digital Survival Company transformeert de manier waarop jij en je team samenwerken, communiceren en opereren. We voorzien in geavanceerde tools en oplossingen om een naadloze, flexibele en efficiënte werkomgeving te creëren die past bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Secure by design staat bij ons voorop en met onze toegewijde SOC/SIEM oplossing bieden we een robuust en proactief raamwerk om jouw digitale activa te beschermen. Of het nu gaat om gegevensbeveiliging of netwerkbeveiliging, wij zorgen voor een waterdichte beveiligingsinfrastructuur.

Dit alles doen wij cloud native, wat ervoor zorgt dat organisaties kunnen profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud. We ontwerpen, implementeren en beheren cloudoplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online