Digital Surivival Company Logo wit

Cloud native samenwerken in een DevOps team

Wij nemen resultaatverantwoordelijkheid in alles wat we doen. Jij wilt het beste uit jouw bedrijf halen en de doelstellingen bereiken. Wij kunnen je daarbij helpen met de juiste mensen en diensten.

4.9

Expert in cloud native technologie en data gedreven oplossingen

Cloud native in elke vezel van ons bestaan

Wil je eerst even kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Introductie

Jifeline Remote Diagnostics is een snel groeiend bedrijf met een uniek concept dat de automotive branche momenteel disrupt. Jifeline biedt de automotive aftermarket namelijk een volledig nieuwe manier om diagnoses uit te kunnen voeren op afstand. Dealer- en garagebedrijven wereldwijd worden ontzorgd met deze innovatieve oplossing bij het programmeren en coderen van voertuigelektronica. Jifeline ondersteunt daarbij wereldwijd garagewerkplaatsen bij diagnose van complexe storingen in bijna alle automerken. Via de Jifeline remote diagnose interface wordt op afstand via cloud native technologie verbinding gemaakt met een auto die de werkplaats niet hoeft te verlaten.

Context

Jifeline staat op het punt om haar dienstverlening te expanderen in meerdere regio’s wereldwijd. Om meer focus te houden op de ontwikkeling van Jifeline software en deze hoog beschikbaar en beter schaalbaar te maken, is Jifeline op zoek gegaan naar een AWS cloud native partner die op basis van een DevOps werkwijze aansluit bij de development teams van Jifeline.

 

Digital Survival Company heeft eerst de complexe AWS omgeving gestroomlijnd aan de hand van  ons cloud framework en gezorgd voor kosten optimalisaties. Daarna hebben wij de 24/7 resultaatverantwoording overgenomen als DevOps partner voor het cloud ops gedeelte. De teams van Jifeline en Digital Survival Company werken als één team samen bij het dagelijks releasen van software. Daarnaast geven wij regelmatige cloud native workshops aan de ontwikkelteams van Jifeline om steeds meer en beter gebruik te kunnen maken van AWS cloud native oplossingen. 

Resultaten op een rijtje

  • Beter benutten van cloud native kracht.
  • Sneller en vaker kunnen releasen door hechte DevOps way of working.
  • Meer focus op haar core business c.q. producten.
  • Hogere beschikbaarheid en meer wendbaarheid in de cloud oplossing.
  • Structuele verlaging van de cloud kosten.
Kunnen wij jouw organisatie helpen?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op. 

Meer weten en liever persoonlijk contact?
Stuur Steven een email.

Steven Klompenhouwer – Co-owner / CEO
steven@digitalsurvivalcopany.com

Our proven and audited Quality…

microsoft gold partner logo
aws consulting partner logo
Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online