Digital Surivival Company Logo wit

BKR – Een naadloze integratie van Microsoft Endpoint Manager

Introductie

Sinds 1965 speelt BKR een belangrijke rol in de stabiliteit van het financiële verkeer in Nederland. Met als doel; alle Nederlanders een gezond financieel huishouden en zo weinig mogelijk mensen met problematische schulden

Recentelijk sloegen we samen de handen ineen om hun ontwikkelaars te voorzien van high-performance laptops, een cruciale stap in het bevorderen van efficiënte werkprocessen binnen Stichting BKR.

Over het project

 

In een samenwerking met Ron van Vendelo, IT specialist kantoorautomatiseringbij BKR, zijn de ontwikkelomgevingen van de ontwikkelaars naar een nieuw niveau getild. Het verwachtte resultaat? Een naadloze integratie van Microsoft Endpoint Manager, afgestemd op de behoeften van zowel de ontwikkelaars als de organisatie.

 

De nieuwe generatie Developer devices wordt nu volledig beheerd via Intune, met ontwikkelaars die Local Admin-rechten hebben voor optimale flexibiliteit. De laptops, zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op de gestelde eisen, laten de ontwikkelomgeving per gebruiker draaien.

Resultaten op een rijtje

Digital Survival Company heeft een High Level Design opgesteld om de complexiteit van de implementatie en nieuwe features van Microsoft te adresseren. Naadloos werden de nieuwe werkplekken in de Microsoft Endpoint Manager-omgeving geïntegreerd, onafhankelijk van de on-premise landschap van BKR.   Na een vlotte oplevering vond een gestroomlijnde overdracht plaats naar het BKR-beheer, inclusief duidelijke communicatie naar de eindgebruikers. Tot op heden is het volledige beheer van deze nieuwe geavanceerde werkplekken in handen van Digital Survival Company. Wij kijken terug op een samenwerking die niet alleen successen uit het verleden kent, maar tevens succesvolle perspectieven biedt voor de future-proof werkplekomgeving van BKR.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Jouw digitale partner

Als voorloper in cloud-native IT-dienstverlening hebben wij een breed scala aan services die specifiek zijn ontworpen om de uitdagingen van de moderne digitale omgeving aan te pakken.

Het DIGITAL365 concept van Digital Survival Company transformeert de manier waarop jij en je team samenwerken, communiceren en opereren. We voorzien in geavanceerde tools en oplossingen om een naadloze, flexibele en efficiënte werkomgeving te creëren die past bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Secure by design staat bij ons voorop en met onze toegewijde SOC/SIEM oplossing bieden we een robuust en proactief raamwerk om jouw digitale activa te beschermen. Of het nu gaat om gegevensbeveiliging of netwerkbeveiliging, wij zorgen voor een waterdichte beveiligingsinfrastructuur.

Dit alles doen wij cloud native, wat ervoor zorgt dat organisaties kunnen profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud. We ontwerpen, implementeren en beheren cloudoplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen.

Digital Surivival Company Logo wit

Adres

Nevelgaarde 6
3436ZZ Nieuwegein
The Netherlands

Volg ons online